ویزاهای استرالیا

استرالیا ویزاهای مختلفی را برای سفر و ورود به این کشور تعریف کرده است که بسته به هدف سفر، به متقاضیان اهدا می شوند. از انواع ویزای توریستی گرفته تا ویزای کاری و .... ما در این جا تنها به ویزاهایی اشاره می کنیم که در مهاجرت به استرالیا به کار شما می آیند و از توضیح باقی ویزاها صرف نظر می کنیم.

1- ویزاهای تحصیلی

اگر به قصد تحصیل در مدارس و دانشگاه ها، کارآموزی و یا کارورزی راهی استرالیا می شوید، باید برای ویزای تحصیلی استرالیا درخواست دهید. همچنین در یک حالت دیگر نیز می توانید از انواع ویزای تحصیلی استفاده کنید: در صورتی که شما از تمکن مالی برخوردارید و می خواهید هزینه های تحصیلِ یکی از دانشجویان مقیم استرالیا را به عهده بگیرید. 

برای دریافت ویزای تحصیلی، حتما باید به صورت تمام وقت مشغول به تحصیل باشید و نیاز است مدارک پذیرش تحصیلی خود را ارائه دهید.

خوب است بدانید با ویزای تحصیلی می توانید به صورت پاره وقت کار کنید و از هزینه های تحصیل خود بکاهید.  

این ویزاها به طور کلی جزو ویزاهای موقتی محسوب می شوند و اعتبار آن ها تا پایان زمان تحصیل است. یعنی صرف داشتن ویزای تحصیلی تضمینی بر اقامت همیشگی شما در استرالیا نیست. 

هزینه ویزا: بین 310 دلار استرالیا (2,794,000 تومان) تا 620 دلار استرالیا (5,588,000 تومان)  

2- ویزاهای کاری

اگر نگاهی به لیست ویزاهای کاری بیندازید، می بینید تنوع زیادی در این بخش وجود دارد. در واقع دولت استرالیا برای طیف متنوعی از مهاجران تدابیری اندیشیده و سعی دارد تا نیروی ماهر و متخصص کاری را به شکل های مختلف جذب کند. البته که جذب نیروی متخصص نیاز به فیلترهای مختلف دارد و به همین دلیل، مهاجرت به این شکل اصلا آسان نیست. یعنی باید با مدارک مختلف ثابت کنید شما واقعا تخصص ویژه ای در زمینه کاری خود دارید تا بتوانید به کشور استرالیا پا بگذارید. 

برای استخدام در شرکت ها، انجام کارهای فنی، مدیریتی، سرمایه گذاری و کارآفرینی در استرالیا باید برای ویزای کاری مربوطه درخواست دهید. 

اغلب این ویزاها یا به شما اقامت موقت می دهند که پس از مدتی می توانید برای اقامت دائم درخواست دهید و یا مستقیما اقامت دائم را اهدا می کنند. 

هزینه ویزا: بین 2,500 دلار استرالیا (22,534,000 تومان) تا 7,800 دلار استرالیا (70,307,000 تومان)

3- ویزاهای خانوادگی

طیف ویزاهای خانوداگی نیز بسیار متنوع است که مخصوص ساکنان استرالیاست. اگر ساکن استرالیا هستید و می خواهید یکی از اعضای خانواده درجه یک خود را به استرالیا دعوت کنید، این ویزاها به کار شما می آیند. همچنین اگر شهروند استرالیا هستید و می خواهید فرزندی را از دیگر کشورها به فرزندخواندگی قبول کنید، این ویزا مناسب شماست. همان طور که گفتیم کارکردها و انواع ویزاهای خانوداگی بسیار زیاد هستند و توضیح تمام آن ها از حوصله مخاطبان خارج است.

اگر شرایط ویژه ای دارید و یا در هر حالتی قصد سفر به استرالیا را دارید و نمی دانید کدام مورد مناسب شماست؛ می توانید همه چیز را به کارناوال بسپارید. اطلاعات خود را به ما بدهید تا در مشاوره ای رایگان بهترین روش را به شما نشان دهیم و ویزای مورد علاقه شما را بگیریم. برای شروع این فرم را تکمیل کنید. 

روش های مهاجرت به استرالیا

برای مهاجرت به استرالیا روش های مختلفی مطرح هستند که سختی و آسانی هر یک، بسته به شرایط شخص شما تعریف می شوند. یعنی هر یک از راه ها، می توانند برای یک گروه مناسب باشند و الزاما شامل تمام متقاضیان نمی شوند.

1- مهاجرت تحصیلی

در صورتی که مشغول تحصیل در مدرسه هستید و یا برای دوران دانشجویی خود برنامه ریزی می کنید، این روش مناسب شماست. برای استفاده از این روش باید ابتدا مدرسه یا دانشگاه موردنظر خود را پیدا کنید و بعد به اصطلاح اپلای کنید. یعنی درخواست خود برای تحصیل در آن آموزشگاه را اعلام کنید. مسئولان آن آموزشگاه نیز به صورت سیستماتیک شرایط متقاضیان را بررسی می کنند و در صورتی که شرایط مناسب را داشته باشید، به شما اعلام می کنند. شما با در دست داشتن نامه پذیرش، نصف مسیر مهاجرت تحصیلی خود را طی کرده اید. 

شرایط و مدارک لازم:

تمکن مالی

  • تسلط به زبان انگلیسی
  • نامه پذیرش از دانشگاه و مدارس
  • شرط سنی برای تحصیل در مدارس: فقط کودکان بالای 6 سال

2- مهاجرت نیروی کار متخصص

بسیاری از متقاضیان مهاجرت به استرالیا، مایلند از روش مهاجرت کاری استفاده کنند چرا که به این ترتیب اقامت دائم استرالیا را به دست می آورند؛ اما نکته مهم در مهاجرت کاری اثبات مهارت های شماست. ممکن است این موضوع شما را دلسرد کند اما باید بدانید اکثر افرادی که با روش کاری تصمیم به مهاجرت می گیرند، پذیرفته نمی شوند. سیاست های دولت استرالیا در این زمینه بسیار سختگیرانه است و تنها افراد متخصص و بسیار ماهر می توانند به استرالیا مهاجرت کنند. اگر شما قصد  مهاجرت  کاری به استرالیا دارید، باید بتوانید توانایی های خود را در کارتان به مسئولان مهاجرتی این کشور ثابت کنید. 

سیستم پذیرش متقاضیان کار

خوب است بدانید دولت استرالیا برای پذیرش نیروی متخصص، سالانه لیستی از مشاغل موردنیاز خود منتشر می کند. بنابراین تنها افرادی که تخصص لازم در این لیست را دارند، می توانند برای کار در استرالیا درخواست دهند. تمام متقاضیان بر حسب مدرک تحصیلی، سابقه کار، مهارت، سن و تسلط به زبان انگلیسی سنجیده می شوند و در صورتی که امتیاز بالای 50 داشته باشند شانس پذیرش دارند. 

شرایط و مدارک لازم:

تمکن مالی: برای تامین هزینه های مهاجرت و هزینه های زندگی در کشور استرالیا

تسلط به زبان انگلیسی

مدرک تحصیلی معتبر

سابقه کار 2 تا 3 ساله و مرتبط با رشته تحصیلی

3- مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

اگر صاحب سرمایه هنگفتی هستید، می توانید این مقدار پول را به استرالیا انتقال دهید و به این ترتیب اقامت دائم این کشور را به دست آورید. به این منظور داشتن حداقل 1.5 میلیون دلار استرالیا برای زندگی 4 ساله در این کشور نیاز است.

حداقل سرمایه:1,500,000 دلار استرالیا (13,520,650,000 تومان)

4- مهاجرت از طریق کارآفرینی

اگر سرمایه شما به قدری است که بتوانید کسب و کار خودتان را راه بیندازید و همزمان تجربه خوبی در این زمینه دارید، این روش مختص شماست. کافیست تمام سرمایه مادی و معنوی خود را به استرالیا ببرید تا حمایت های این کشور شامل حال شما شود. 

5- مهاجرت خانوادگی

در صورتی که توانسته اید اقامت دائم استرالیا را به دست آورید و یا در حال حاضر از شهروندان استرالیا به شمار می روید؛ می توانید از اعضای خانواده درجه یک خود دعوت کنید تا در استرالیا به شما بپیوندند. همسر، فرزندان زیر 18 سال و پدر و مادر از آن جمله هستند. 

البته باید بدانید مهاجرت خانوادگی تنها به همین شکل نیست و در صورتی که یکی از اعضای خانواده قصد مهاجرت کاری دارد، سایر اعضای خانواده (همسر و فرزندان زیر 18 سال) نیز می توانند همزمان درخواست ویزا دهند و با هم وارد کشور استرالیا شوند. 

از دیگر انواع مهاجرت خانوادگی، مهاجرت به قصد ازدواج است! اگر شما شریک زندگی‌تان را در استرالیا پیدا کرده اید، می توانید برای زندگی راهی این کشور شوید. البته باید بدانید کاغذبازی ها و مراحل اداری این روش بسیار زیاد است و به راحتی امکان پذیر نیست؛ چرا که افراد زیادی با ازدواج های دروغین و سوری قصد داشته اند به استرالیا مهاجرت کنند. 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.